Behöver du en läkande massage?

Hej. Min dag har vart hektisk och det brukar den inte vara när man jobbar inom media men idag har det bara vart för mycket. Jag har blivit befordrad till arbetsledare och det betyder ansvar och det är mycket mer ansvar än vad jag trodde, men det är otroligt roligt och lärorikt. Jag har haft riktigt ont i kroppen den senaste tiden, men nu har jag inte det länge tack vare en massage i Alingsås som jag tog. Jag gick på massage i Alingsås för en vecka sedan på en salong som heter Walk With Passion och det var en jättemysig salong som erbjuder både massage och healing bland annat.

Det är inte mitt arbete med media som har fått mig att få ont i ryggen, utan det var mitt andra jobb där vi bar mycket tunga grejer och det sitter fortfarande kvar i ryggen tyvärr. Jag brukar gå på massage men jag har aldrig gått på massage i Alingsås kontinuerligt med anledningen att jag aldrig riktigt har haft tid, men nu har jag börjat gå varje onsdag efter jobbet eftersom jag nu slutar två timmar tidigare denna veckodag. Jag bad faktiskt min chef att få sluta lite tidigare på onsdagar för att jag faktiskt skulle kunna gå på denna massage i Alingsås med argument att jag snart har för ont i ryggen för att klara av att jobba heltid. Vi kompomissade och bestämde för att jag fortfarande ska få 40 timmar i veckan att jag ska jobba 30 minuter längre alla andra dagar, vilket inte gör mig någonting.

Allt har som sagt redan gått mycket bättre sedan jag regelbundet börjat med denna behandling och inte bara med att det är skönt att smärtan i ryggen svalnar, utan det är väldigt skönt och avkopplande också. Nu ska jag planera för den kommande veckan. Ha det så bra.